Saturday, 26 November 2011

Kenangan Terindah 2011

kalau d ikutkan, tahun 2011 adlah tahun yg paling brmakna utk kita coz tahun ni Alhamdulillah kita smua llus msuk PISMP,pas tu taun ni jga kta mnjlani first BIG yg mmg smpi skrg nda habis2 d sumpah2..hahah,tp best doh tym kita d laut..sbb tym tu kita sekelas sama2..klu kmu recall lg blik byk sgt aktvti kita thun  2011 dn antra aktvti yg paling MANANG wktu kita wat kajian d kundasang...LOL..sbnrnya kajian yg boleh d buat rujukan dlm internt tp btrep juga mo buat d kundasang...so,crew2 kta d kelas tu mgunakan sepenuh tenaga bhempas pulas utk mnjayakan trip kita tu..Alhamdulillah,brjlan dgn hampir lncar,besa la bru frst time msti byk lg pkra yg prlu d cover...bydaway...congratz to all my siblings...
ni ada bbrapa selitan images kuman2 ks yg nda pndai beranti2 mensnap picture tym d ranau hari tu...enjoy it~


b4 perjalanan Balung - Kundasang : begambar adlh prkara yg wajib bg Ke'eS


pacik kondukter bas...sedang kutip tambang..
*** EN.MAZUKI ABD RAZAK


mangsa banjir thailand sdg mmungh barang utk bpndah ke tmpt lbh slmt..(nauzubila)




our FULL HOUSE...
homestay tmpt kmi tgal utk 3 hari, Kg Kinasaraban..klu mw tmpah rumah ni boleh ambik no hp kakak ni : 0198319482 
best rumhnya...


our everyday breakfast and tea time...smua mrngut sbb teda variasi...tp stiap kali d hidang,habis juga smua...hahahahah...


tapak kajian prtma : sabah tea, dlm gmbr pergh...cantik doh,skali smpi...blurg,talan air liur juga lah..nalapak nalapak...


jodoh kami...geng sudu...smua tmpt kami kunjung ada jak muka dorg..
lol...mmg bjdoh,smpi la ada yg trtarik dgn c sudu iaitu Bmonas..tahniah!!!


tapak kajian : luanti
kajian yg d buat : mana lebi ganas...ikan d cni ka pirana d class???


most voted picture ever...uisehhh..gmbr paling manag kami. semart kaaann....


tapak kajian : Desa Cattle, Mesilau aka New Zealand Borneo..
** Sum pa ko buat tu...??? takan ko mw tapaw tu pacik dlm beg ko???


tanakwagu@jejaka@staring@hero...class kita!!!
like diz picture...^_____^


stelah brhempas pulas....dorg smpai juga akhrnya d puncak Gunung Kinabalu...gnung trtggi d Asia Tengarah doh...
TAHNIAH KS yg TERLIBAT!!!!!


tapak kajian : Memorial Park Kundasang
kajian : gambar siapa paling banyak d snap???


contohilah 3 org classmet kmi ni...smpt buat bakti smsa mlwat tugu prngtan ni...
berkabung utk tentera2 Australia n British yg tlh terkorban...
ni kes trlalu mghayati subjek Pembinaan Negara dn Bangsa ni...

ketibaan para atlit renang Ke'eS...get ready Poring...


para atlit mendaki gunung Ke'eS... brehat seketika utk mngmbil tenaga melalui pngmbilan 'gambar'
* mo nek kanopi dorg ni sbnrnya...neeehh rugi la sapa yg x nek,siok tggi smpi bgegar2 lutut..


jeng jeng jeng jeng jeng jeng jeng jeng.....(cam jaws mo dtg)


posing cute en.mazuki...^___^ 
skrg ni dgn sahnya dia jd BigDaddy kami...our tutor!!!!


Kesum sempat berjejak kasih dgn kazen dia dr London...


sesi Karaoke dlm bas...penghibur paling setia dlm prjlanan kami...lagu favorite kmi adlh lagu NORA...
(sbb tu jak yg ada cd karoke)


* sory mbak...nda prsan pula lum rotet imagenya...



antra para penghibur....dari atas...Mba Ria, Frider, eDa.....penghibur yg len,siou cari gmbr nda jumpa..ni 3 gadis jak ada..keh3

so...ksimpulannya....ko buat la sndiri....hahahahHaHAHAHAHA!!!
stelah d teliti,gmbar2 dorg ni smpi seribulebih snap...lebih lg kot...bakat smulajadi Ke'eS, nda paya d suru posing mcm mna,automatik gear...hahah..lol
'susah senang d harungi bersama..itu lah Ke'eS friendship at all...'











  








Friday, 25 November 2011

Artis Idaman Hati....

Hai suma...
Hari ni mo post pasal artis idaman hati kami..hehe
Maksud idaman hati ni konon kalo boleh kami mau artis ni jd couple kami...
atau paling kurang pun ciri2 yg ada pada artis ni ada dalam diri pasangan kami...
hahhaa...perasan sikit la...suda la test pun semua tinggi2...
hahha..berangan kejap jak la......
Oleh sbb x sempat tnya satu2 member2 pasal sapa artis drg suka, 
so, sy juz ikut pengetahuan yg sy dapat melalui perbualan kami dan ada juga yg sy check d FB..
kalo ada yg salah minta maaf la ya...hahaha
Ok...here we go!!!!

Farid n Anggun..

Hyezah n Kyu Hyun (Suju)

Fikrey n Hillary Duff

Mba' Ria n Lee Gwang Soo (Running Man)

Wan n Stacy
E-da n Hyun Bin
Bibie@Ugau n David Archuleta

Byla n Haha (Running Man)
Ini sy teka2 jak sbb dia suka tngk Running Man..
Kalo salah minta maaf yer..huhu

Hadie n Agnes Monica

El n Jay Chou

Pucit n Han Geng

Vic n Mario Maurer
Sepadan kan..huhu

Daus n Kim Yu Bin (Wonder Girls)
budak ni x payah tnya...
Sentiasa bercakap pasal Yu Bin n WG..haha

Eyqa n Asyfar Muslim
Walaupun dah ada bini..hahha

Fride n Ok Taec Yeon (2PM)
Sbb muka BF dia mcm Taec Yeon..haha

Geoff n Song Ji Hyo (Running Man)
Sebenarnya peminat setia Adam Lambert..haha

Jade n Daniel Henney..
Nama blakang artis ni yg ada makna buat dia..haha

Jeynna n Micheal Trevino

Kak Pitah n Sydney Mohede
Dapat tau dari FB..
Artis ni sy x kenal pun...hehe

Kesum n Ki Kwang (Beast)

Kris n Lin Dan....
Ni pun dr FB...hehe

So....ini la pilihan dan idaman hati kami..
Walaupun agak mustahil untuk mau dapat apatah lagi yg suda ada bini n laki..
tp, kami just DREAM HIGH..haha
kalo blh jadi, syukur...
kalo x dapat pun ada lg insan yg lebih baik untuk kami..
ceh,bikin geli...hahaha
ok..hope u enjoy....
c ya next tyme..
Anyong...Sayonara...Gud Bye...


Sunday, 20 November 2011

Which of us make the best K-pop Groop....sila undi yer...hahaha

Hai suma...oleh sebab klas kami ni rata2 minat k-pop...
so, kami suda buat group masing2..haha\
siapa yg kamu minat???sila undi yer..huhu
ini bukan prasan betul2 mo jd k-pop la...
this is juz 4 fun k....
huhuhu...hope u like us.....haha
HERE WE GO!!!!!!!!!!!

                                                                                               2AM

                                                                                                2ne1
                                                                                              2PM

                                                                                DBSK (Max n U-know) 
                                                                p/s:Sila abaikan wanita d blakang...itu adalah manager...
                                                                             Orange caramel???huhu

                                                                                        SECRET..

                                                                       So....siapa pilihan anda???hahaha....
                                                sy harap kami x dilabel orang M-Pop sbb kami buat ini hnya suka2 saja.....
                                                                                           kami suka K-pop, 
                                                         tp kami juga suka Artis Malaysia...huhuhu.....PEACE...hehe

cubaan Daus Jusli..huhu

3 generasi KS
Rachel-Sulung
Eyza-Anak Ke 2
Daus-Bongsu
huhuhuhu..ini cubaab daus yang peryama yer....