Monday, 10 October 2011

nak Pameran LBM sok!! wat's u'r preparation KS???

HUHUHU....
dah lama ni blog x di kc clean up....
makanya gue jenguk2kin nih....
gue buat post yang simple2 aja dulu....

ni mw bgtau ni...
sok kitorang batch pismp 2011 ada pameran Literasi Bahasa Melayu..
kira nak pamer la kitorang punya BBM yg buat tuk tugasan kkp ari tu..
adeh...cadang nak bg bookmark kat pengunjung2...
tp xtau la kalo sempat print mlm ni..
hmm....=.=

ni la bookmark tu....cute takk????

heheh,,,tp dorg c el ckp kalo bg pun bkn org hargai jgk...
paling jg dibuang di tepi jln...
makanya aku mash kepikirin ni mau bagi apa nggak...
hmm....sedih ni dorg ckp mcm tu...=(
runtuhkan smgt i jer.....= =''

hmm...ni la ni la bbm grupku: aku, daus, byla ngan e-da

tp, sedih ni esok daus xda j0in pameran kitorg...
dia kan kat pahang skang ni....
wakil debat ip la katakan...
hmm....hrp2 dia do da best kat sn....amiiin.....=)

hrp2 dptla terangkan bbm km ni pabila ditny,
dn hrp2 bbm kami seronok dimainkan...
hehehe...seronok kerrrrr?????
haha......k chau lu....."v"

No comments:

Post a Comment