Friday, 25 November 2011

Artis Idaman Hati....

Hai suma...
Hari ni mo post pasal artis idaman hati kami..hehe
Maksud idaman hati ni konon kalo boleh kami mau artis ni jd couple kami...
atau paling kurang pun ciri2 yg ada pada artis ni ada dalam diri pasangan kami...
hahhaa...perasan sikit la...suda la test pun semua tinggi2...
hahha..berangan kejap jak la......
Oleh sbb x sempat tnya satu2 member2 pasal sapa artis drg suka, 
so, sy juz ikut pengetahuan yg sy dapat melalui perbualan kami dan ada juga yg sy check d FB..
kalo ada yg salah minta maaf la ya...hahaha
Ok...here we go!!!!

Farid n Anggun..

Hyezah n Kyu Hyun (Suju)

Fikrey n Hillary Duff

Mba' Ria n Lee Gwang Soo (Running Man)

Wan n Stacy
E-da n Hyun Bin
Bibie@Ugau n David Archuleta

Byla n Haha (Running Man)
Ini sy teka2 jak sbb dia suka tngk Running Man..
Kalo salah minta maaf yer..huhu

Hadie n Agnes Monica

El n Jay Chou

Pucit n Han Geng

Vic n Mario Maurer
Sepadan kan..huhu

Daus n Kim Yu Bin (Wonder Girls)
budak ni x payah tnya...
Sentiasa bercakap pasal Yu Bin n WG..haha

Eyqa n Asyfar Muslim
Walaupun dah ada bini..hahha

Fride n Ok Taec Yeon (2PM)
Sbb muka BF dia mcm Taec Yeon..haha

Geoff n Song Ji Hyo (Running Man)
Sebenarnya peminat setia Adam Lambert..haha

Jade n Daniel Henney..
Nama blakang artis ni yg ada makna buat dia..haha

Jeynna n Micheal Trevino

Kak Pitah n Sydney Mohede
Dapat tau dari FB..
Artis ni sy x kenal pun...hehe

Kesum n Ki Kwang (Beast)

Kris n Lin Dan....
Ni pun dr FB...hehe

So....ini la pilihan dan idaman hati kami..
Walaupun agak mustahil untuk mau dapat apatah lagi yg suda ada bini n laki..
tp, kami just DREAM HIGH..haha
kalo blh jadi, syukur...
kalo x dapat pun ada lg insan yg lebih baik untuk kami..
ceh,bikin geli...hahaha
ok..hope u enjoy....
c ya next tyme..
Anyong...Sayonara...Gud Bye...


No comments:

Post a Comment