Wednesday, 2 November 2011

HOT HOT HOT!!!!!

Time belek2 gmbr2 lama terjumpa pula scene hot ni...
Hahah....scene ni banar2 terjadi,cuma dialognya saja telah d olah mnjdi ssuai utk smua pehak..kunun..layaann,zaaaaasss......

EDA : eehh berapa kalina sudh ku bilang jgn kluar ko dgn pmpuan sblah rumah tu tp inda juga pndi mendangar c awang ni na...
WAN : ani taya....nanti ku pikir la bah balik,boring juga ani ku d rumah saja beparap..sudh la ku time ni balum lg jd beruang...KU jak ku time ni,


EDA : nda ku kesah eh...kau maw jd apa...yg pnting tangungjwbmu tu msti d teruskan,ko ingt aku kesah jga ko mo kuar dgn minah sblh rumah tu, ko pikir....nanti ku jumpa juga na ustaz lebi nsem drmu..

WAN : jd apa yg ko mau skrg ni...coba d bilangin~ ko mau aku tmbuk tu ustaz??


EDA : eehh...gua bilangin yea...lo ngak pantes tumbukinnya...ngomong sama tangan~

WAN : aii....bah ko tggu saja ani nanti sem depan2 ku ikut boxing...tagap sudah ku time tu ani,


EDA : eii apa ku peduli na....walaupun aku nda jumpa lg bakal ustaz tu...tp ku terasa2 juga mukanya mcm baimwong...

WAN : jd...kenapalah....aku lebih lagi,JAY CHOU....pa barang baimwong...


EDA : nda kesah la...asalkan ada juga nama cina2 nya d blkang..wong...neeehh...ko tengok muka ku na...ada juga mcm cina2nya...nda ku kalah juga sama kamu...

WAN : ohhh...jadi skrg ni ko mo aku buat apa ni??

*GADIS BAJU OREN : anak cucu tumpang lalu ya dulu...bah palan2 kamu...


EDA : skrg ni aku mau ko belikan aku emas berlian intan perak gangsa tembaga aluminium...buat periasan d rumah ku..ku kan dewi remaja...

WAN : ok jap2....aku kol dulu toke ku minta up gaji...aku kan berWANG...lek shak ko...


EDA : pas tu...aku mau rumah banglo 5 tingkat,kreta 5 jd senang mau outing...

WAN : kajap ko arr...aku sms dulu toke cap duit..

*JEYNA : psssttt....bagi2 arh duit...


EDA : ehhh....mcm ada yg ku lupa pula eh,apa yea...

WAN : ai ko pikir la dulu...aku on9 dulu fb jap...


EDA : ko ni..begini ka aku ckp ko p bepesbuk la pula...aku mau tunjukan ko ni,,d dapan tu nanti sana la kelas ustaz yg ku ckpkan tu....

WAN : aahh...ustaz apa lae ni, nda ku dangar ani...

*JEYNA : bising jak kamu sana...org mo study,tumbuk ko sana!!!!


PRESENTING : EDA AL SEMPORNANI & WAN MALAKIAN

semeseter 2..ntah apala topik yg dorg bincangkan sbnrnya...kbtulan lg baju dorg sama,haa...lupa..tym ni hari jumaat, sbb c wan lengkap pakai baju Melayu...wakakak...sekian~

No comments:

Post a Comment